Help kleine vogeltjes de winter door 🙂

Dit is een Vogelvoeder plek voor kleine vogeltjes. Je kunt hem ophangen aan een boomtak. Dan is de eetplek voor de vogeltjes veilig in de lucht. Op deze manier kunnen ze veilig af en aan vliegen om lekker eten te halen 🙂

Eenvoudig Ontwerp

Deze vogelvoeder plek is ontworpen met als oogpunt dat hij makkelijk te maken is. Het is een grote vereenvoudiging van andere Vogel voeder tempels die ik ontworpen heb. Daardoor is deze veel abstracter van vorm geworden.

Makkelijk uit te printen

Door de abstracte vorm van deze vogelvoeder plek is hij makkelijk uit te printen zonder print support materiaal. Ook bestaat hij uit een stuk, dus als de print klaar is, hoef je er niets meer aan te doen. Hier is hij at zilver PLA uitgeprint.

Kost weinig filament en tijd

Omdat deze vogelvoeder plek maar 156mm hoog is (en 76mm breed) kost het weinig tijd om hem te printen. Daarnaast kost het maar 50 gram filament om hem te maken.

PS: Het is aangeraden de koeling van de print op maximaal te zetten als de print ter hoogte van het oog op de top is. Onvoldoende koeling kan vervorming van het oog tot gevolg hebben. Ikzelf heb dat niet gedaan en je kan op de foto’s zien dat het oog niet perfect rond is 😉

Vogel voeder plek die je in 1 keer kan printen

Wil jij deze voederplek voor kleine vogeltjes ook maken? Download dan hieronder het STL bestand 🙂

Vond je dit leuk? 🙂 Geef dan een “like” bovenaan deze pagina! ↑↑↑

Heb je vragen? Of wil je iets zeggen? Dat kan in het Reactieveld onderaan deze pagina!  ↓↓↓

2 reacties op “Vogel voeder plek die je in 1 keer kan printen”

Geef een antwoord

Share via
Copy link
Powered by Social Snap