Verkoop van Prototypes

Zou je een van de designs op deze website willen hebben, maar heb je geen tijd om het zelf te maken? Dan is het onderstaande misschien interessant voor jou :-).

Hieronder zijn prototypes te zien die ik nu te koop aanbied (wegens opruiming). Het zijn volledig uitgeprint en in elkaar gezette ontwerpen. Daarnaast zijn deze prototypes natuurlijk ook een uniek object, waar geen 2e van bestaat in deze wereld 🙂 .

De vraagprijs staat er ook bij vermeld. Als je interesse hebt in een van de onderstaande objecten, kun je dat aangeven door middel van het contact formulier. Let op! De genoemde prijzen zijn exclusief verzendkosten

de Vogeltjes Tempel prototype te koop

De Vogeltjes Tempel is nu te koop zoals op deze foto is afgebeeld. Deze vogel voeder plek voor kleine vogeltjes is een droom voor elke mus of koolmees. Vooral als je er eten voor ze inlegt. Wil je meer weten over deze droomachtige voeder plek? Klik dan hier.

Wil je de Vogeltjes Tempel nu kopen voor  €500,- ? Klik dan hier om naar het contact formulier te gaan.

de Verlichte Lucht Tempel prototype te koop

De Verlichte Lucht Tempel is een voederplek voor kleine vogeltjes, maar ook een lamp. Zo worden 2 functies verenigd in een mooi design. Wil je meer weten over de Verlichte Lucht Tempel? Klik dan hier.

Wil je de Verlichte Lucht Tempel (prototype) nu kopen voor  €200,-? Klik dan hier om naar het contact formulier te gaan. (Let op! ik heb dit object uitvoerig getest met vogels. Uiteraard is hij schoon en in goede staat).

Gir luidsprekers prototype te koop

De Gir luidsprekers zijn nu te koop. Het zijn de prototypes en dus uniek. Wil je meer weten over deze bijzondere luidsprekers? Klik dan hier.

Wil je de Gir luidsprekers nu kopen voor  €100,-? Klik dan hier om naar het contact formulier te gaan.

de Gouden Golf Lamp prototype te koop

De Gouden Golf Lamp is nu te koop. Het betreft het prototype en is dus al helemaal in elkaar gezet als een compleet product. Deze lamp in uniek op de wereld en door mijzelf gemaakt. Wil je meer weten over deze bijzondere lamp? Klik dan hier.

Wil je de Gouden Golf Lamp nu kopen voor  €100,-? Klik dan hier om naar het contact formulier te gaan.

de Blauwe Lamp prototype te koop

Het prototype van de Blauwe lamp is nu te koop. Het is al een compleet geassembleerd product, dus je hoeft er zelf niets meer aan te doen. Wil je meer weten over de Blauwe  Lamp? Klik dan hier.

Wil je de Gouden Golf Lamp nu kopen voor  €150,-? Klik dan hier om naar het contact formulier te gaan.

de RGB Projector Lamp prototype te koop

De RGB Projector Lamp is nu te koop. Het betreft het prototype en is al helemaal in elkaar gezet en is een compleet product. Deze lamp in uniek op de wereld en door mijzelf gemaakt. Wil je meer weten over deze bijzondere Lamp? Klik dan hier.

Wil je de RGB Projector Lamp nu kopen voor  €150,-? Klik dan hier om naar het contact formulier te gaan.

de Blad Vaas prototype te koop

De Blad Vaas is nu te koop. Het betreft het prototype dat is uitgeprint in groen PLA. Wil je meer weten over de Blad Vaas? Klik dan hier.

Wil je de Blad Vaas nu kopen voor  €10,-? Klik dan hier om naar het contact formulier te gaan.

de Classic Carved Vase prototype te koop

De Classic Carved Vase is nu te koop. Dit prototype is uitgeprint in rood PLA. Wil je meer weten over de Classic Carved Vase? Klik dan hier.

Wil je de Classic Carved Vase nu kopen voor  €15,-? Klik dan hier om naar het contact formulier te gaan.

de Experimentele Vaas prototype te koop

De Experimentele Vaas2 is nu te koop. Dit prototype is uitgeprint in geel ABS. Wil je meer weten over de Experimentele Vaas? Klik dan hier.

Wil je de Experimentele Vaas2 nu kopen voor  €10,-? Klik dan hier om naar het contact formulier te gaan.

de Flowing Vase prototype te koop

De Flowing Vase is nu te koop. Hij is uitgeprint in blauw PLA. Wil je meer weten over de Flowing vase? Klik dan hier.

Wil je de Flowing Vase nu kopen voor  €10,-? Klik dan hier om naar het contact formulier te gaan.

de Flowing Vase2 prototype te koop

De Flowing Vase2 is nu te koop. Dit kunstobject is uitgeprint in blauw PLA. Wil je meer info over de Flowing vase2? Klik dan hier.

Wil je de Flowing Vase2 nu kopen voor  €10,-? Klik dan hier om naar het contact formulier te gaan.

de Gebogen Pilaren Vaas prototype te koop

De Gebogen Pilaren Vaas is nu te koop. Deze kunstvaas is uitgeprint in oranje PLA. Wil je meer te weten komen over de Gebogen Pilaren Vaas? Klik dan hier.

Wil je de Gebogen Pilaren Vaas nu kopen voor  €10,-? Klik dan hier om naar het contact formulier te gaan.

in het moment Vaas prototype te koop

De “in het moment Vaas” is nu te koop. Deze kunstvaas is uitgeprint in geel PLA. Deze Vaas is 46cm hoog! Wil je meer informatie over de “in het moment Vaas” ? Klik dan hier.

Wil je de “in het moment Vaas” nu kopen voor  €60,-? Klik dan hier om naar het contact formulier te gaan.

Ontspringend blad Vaas prototype te koop

De Ontspringend blad Vaas is nu te koop. Dit kunststuk is uitgeprint in groen PLA.  Wil je meer weten over deze kunstvaas? Klik dan hier.

Je kan de Ontspringend blad Vaas prototype nu kopen voor  €15,- Klik dan hier om naar het contact formulier te gaan.

Bliksem Vaas lampenkap prototype te koop

De Bliksem Vaas lampenkap is nu te koop. Deze lampenkap of vaas is uitgeprint in transparant blauw PET-G.  Wil je meer weten? Klik dan hier. Let op! het gaat alleen om de lampenkap /vaas. De lichtbron die te zien is in de presentatie zit er niet bij.

Je kan de Bliksem Vaas prototype nu kopen voor  €10,- Klik dan hier om naar het contact formulier te gaan.

Experimentele Vaas Lampenkap prototype te koop

De Experimentele Vaas Lampenkap is nu te koop. Deze lampenkap of vaas is uitgeprint in PLA Goud.  Wil je meer weten over dit object? Klik dan hier. Let op! het gaat alleen om de lampenkap /vaas. De LED basis die te zien is in de presentatie zit er niet bij.

Je kan de Experimentele Vaas prototype nu kopen voor  €10,- Klik dan hier om naar het contact formulier te gaan.

In het moment Lampenkap prototype te koop

de “in het moment Lampenkap” prototype is nu te koop. Deze lampenkap of vaas is uitgeprint in PLA Goud.  Wil je wat meer te weten komen over dit object? Klik dan hier. Let op! het gaat alleen om de lampenkap /vaas. De LED basis die te zien is in de presentatie zit er niet bij.

Je kan de Experimentele Vaas prototype nu kopen voor  €10,- Klik dan hier om naar het contact formulier te gaan.

Experimentele Vaas Lampenkap prototype te koop

De Experimentele Vaas Lampenkap is nu te koop. Deze lampenkap of vaas is uitgeprint in PLA Goud.  Wil je meer weten over dit object? Klik dan hier. Let op! het gaat alleen om de lampenkap /vaas. De LED basis die te zien is in de presentatie zit er niet bij.

Je kan de Experimentele Vaas prototype nu kopen voor  €10,- Klik dan hier om naar het contact formulier te gaan.

Moment Vaas Lampenkap prototype te koop

De Moment Vaas Lampenkap is nu te koop. Deze lampenkap of vaas is uitgeprint in neutraal transparant PET-G.  Wil je meer weten over dit object? Klik dan hier. Let op! het gaat alleen om de lampenkap /vaas. De lichtbron die te zien is in de presentatie zit er niet bij.

Je kan de Moment Vaas Lampenkap prototype nu kopen voor  €15,- Klik dan hier om naar het contact formulier te gaan.

Openvouwend blad Lampenkap /Vaas prototype te koop

De “openvouwend blad” Lampenkap is nu te koop. Deze lampenkap of vaas is uitgeprint in neutraal transparant PET-G.  Wil je meer weten over dit kunstobject? Klik dan hier. Let op! het gaat alleen om de lampenkap /vaas. De lichtbron die te zien is in de presentatie zit er niet bij.

Je kan de Openvouwend blad Lampenkap prototype nu kopen voor  €15,- Klik dan hier om naar het contact formulier te gaan.

Parabool Lampenkap /Vaas prototype te koop

De Parabool Lampenkap is nu te koop. Deze lampenkap of vaas is uitgeprint in neutraal transparant PET-G.  Wil je meer weten over dit ontwerp? Klik dan hier. Let op! het gaat alleen om de lampenkap /vaas. De lichtbron die te zien is in de presentatie zit er niet bij.

Je kan de Parabool Lampenkap /vaas prototype nu kopen voor  €15,- Klik dan hier om naar het contact formulier te gaan.

Penseel Streep Lampenkap /Vaas prototype te koop

De Penseel Streep Lampenkap is nu te koop. Deze lampenkap of vaas is uitgeprint in geel PET-G.  Wil je meer weten over de Penseel Streep lampenkap /vaas? Klik dan hier. Let op! het gaat alleen om de lampenkap /vaas. De lichtbron die te zien is in de presentatie zit er niet bij.

Je kan de Penseel Streep Lampenkap /vaas prototype nu kopen voor  €10,- Klik dan hier om naar het contact formulier te gaan.

de Torpedo Lampenkap /Vaas prototype te koop

De de Torpedo Lampenkap /Vaas is nu te koop. Deze lampenkap of vaas is uitgeprint in transparant groen PET-G en is 510mm hoog.  Wil je meer weten over dit object? Klik dan hier. Let op! het gaat alleen om de lampenkap /vaas. De lichtbron die te zien is in de presentatie zit er niet bij.

Je kan dit Torpedo Lampenkap /vaas prototype nu kopen voor  €50,- Klik dan hier om naar het contact formulier te gaan.

Ben je het niet eens met de prijs? Doe dan jouw bod via het contact formulier en onderbouw waarom jouw bod meer gerechtvaardigd is. Misschien ga ik wel akkoord met jouw voorstel 😉

Share via
Copy link
Powered by Social Snap