Download Tag: Verlichting

Ringen Lamp STL bestanden

Ringen Lamp STL bestanden2 DownloadsSTL bestanden voor het maken van de Ringen lamp kun je hier gratis downloaden Nu downloaden!

De Blauwe lamp STL bestanden

De Blauwe lamp STL bestanden7 DownloadsSTL bestanden voor het uitprinten van “de Blauwe lamp” op de 3D printer. Let op! Voor de lampenkap en de diffuser, moet de zogenaamde “vase mode” of “spiral outer contour mode” gebruikt worden. Nu downloaden!

Lotus lamp STL bestanden

Lotus lamp STL bestanden20 DownloadsSTL bestanden voor het uitprinten van de “Lotus lamp” op de 3D printer. Nu downloaden!

De gedraaide uitsnede lamp STL bestand

De gedraaide uitsnede lamp STL bestand7 DownloadsSTL bestand voor het uitprinten van de “De gedraaide uitsnede lamp” op de 3D printer. Deze vaas kan geprint worden dmv “Spiral Outer Contour” modus van Cura. Nu downloaden!

Golf lamp 2 STL bestand

Golf lamp 2 STL bestand6 DownloadsSTL bestand voor het uitprinten van de “Golf lamp 2” op de 3D printer. Het object in het STL bestand is solide. Daarom moet de “Spiral Outer Contour” modus van Cura gebruikt worden om te printen. Nu downloaden!

Golf lamp STL bestand

Golf lamp STL bestand11 DownloadsSTL bestand voor het uitprinten van de “Golf lamp” op de 3D printer. Nu downloaden!

LED basis Medium STL bestanden

LED basis Medium STL bestanden11 DownloadsSTL bestanden voor het uitprinten van de “LED basis Medium” met de 3D printer. Nu downloaden!

Parabool lamp STL bestand

Parabool lamp STL bestand6 DownloadsSTL bestand voor het uitprinten van de “Parabool lamp” op de 3D printer. Nu downloaden!

Torpedo lamp 2 STL bestand

Torpedo lamp 2 STL bestand2 DownloadsSTL bestand voor het printen van de “Torpedo lamp 2” op de 3D printer. Nu downloaden!

LED Basis Groot STL bestand

LED Basis Groot STL bestand7 DownloadsSTL bestand voor het uitprinten van de “LED Basis Groot” op de 3D printer. Nu downloaden!