Download Tag: Verlichting

De Blauwe lamp STL bestanden

De Blauwe lamp STL bestanden5 DownloadsSTL bestanden voor het uitprinten van “de Blauwe lamp” op de 3D printer. Let op! Voor de lampenkap en de diffuser, moet de zogenaamde “vase mode” of “spiral outer contour mode” gebruikt worden. Nu downloaden!

Lotus lamp STL bestanden

Lotus lamp STL bestanden14 DownloadsSTL bestanden voor het uitprinten van de “Lotus lamp” op de 3D printer. Nu downloaden!

De gedraaide uitsnede lamp STL bestand

De gedraaide uitsnede lamp STL bestand2 DownloadsSTL bestand voor het uitprinten van de “De gedraaide uitsnede lamp” op de 3D printer. Deze vaas kan geprint worden dmv “Spiral Outer Contour” modus van Cura. Nu downloaden!

Golf lamp 2 STL bestand

Golf lamp 2 STL bestand2 DownloadsSTL bestand voor het uitprinten van de “Golf lamp 2” op de 3D printer. Het object in het STL bestand is solide. Daarom moet de “Spiral Outer Contour” modus van Cura gebruikt worden om te printen. Nu downloaden!

Golf lamp STL bestand

Golf lamp STL bestand6 DownloadsSTL bestand voor het uitprinten van de “Golf lamp” op de 3D printer. Nu downloaden!

LED basis Medium STL bestanden

LED basis Medium STL bestanden9 DownloadsSTL bestanden voor het uitprinten van de “LED basis Medium” met de 3D printer. Nu downloaden!

Parabool lamp STL bestand

Parabool lamp STL bestand2 DownloadsSTL bestand voor het uitprinten van de “Parabool lamp” op de 3D printer. Nu downloaden!

Torpedo lamp 2 STL bestand

Torpedo lamp 2 STL bestand1 DownloadSTL bestand voor het printen van de “Torpedo lamp 2” op de 3D printer. Nu downloaden!

LED Basis Groot STL bestand

LED Basis Groot STL bestand5 DownloadsSTL bestand voor het uitprinten van de “LED Basis Groot” op de 3D printer. Nu downloaden!

Penseel Streep Lamp STL bestand

Penseel Streep Lamp STL bestand3 DownloadsSTL bestand voor het uitprinten van de “Penseel Streep Lamp” op de 3D printer. Let op! Gebruik de “Spiral Outer Contour” modus om deze lampenkap (vaas) uit te printen. Nu downloaden!