Download Tag: LED

De Blauwe lamp STL bestanden

De Blauwe lamp STL bestanden7 DownloadsSTL bestanden voor het uitprinten van “de Blauwe lamp” op de 3D printer. Let op! Voor de lampenkap en de diffuser, moet de zogenaamde “vase mode” of “spiral outer contour mode” gebruikt worden. Nu downloaden!

Lotus lamp STL bestanden

Lotus lamp STL bestanden20 DownloadsSTL bestanden voor het uitprinten van de “Lotus lamp” op de 3D printer. Nu downloaden!

LED basis Medium STL bestanden

LED basis Medium STL bestanden11 DownloadsSTL bestanden voor het uitprinten van de “LED basis Medium” met de 3D printer. Nu downloaden!

LED Basis Groot STL bestand

LED Basis Groot STL bestand7 DownloadsSTL bestand voor het uitprinten van de “LED Basis Groot” op de 3D printer. Nu downloaden!

Penseel Streep Lamp STL bestand

Penseel Streep Lamp STL bestand4 DownloadsSTL bestand voor het uitprinten van de “Penseel Streep Lamp” op de 3D printer. Let op! Gebruik de “Spiral Outer Contour” modus om deze lampenkap (vaas) uit te printen. Nu downloaden!

Openvouwend blad Lamp STL bestand

Openvouwend blad Lamp STL bestand5 DownloadsSTL bestand voor het uitprinten van  de “Openvouwend blad Lamp”. Gebruik de “Spiral Outer Contour” modus van Cura om deze vaas te printen. Nu downloaden!

Torpedo Lamp STL bestand

Torpedo Lamp STL bestand2 DownloadsSTL bestand voor het uitprinten van de Torpedo Lamp met de 3D printer. Gebruik de “Spiral Outer Contour” modus van Cura om deze vaas te printen. Anders wordt hij niet hol.   Nu downloaden!

Nr 9 Lamp STL bestanden

Nr 9 Lamp STL bestanden2 DownloadsSTL bestanden voor het uitprinten van de “Nr 9 Lamp” op de 3D printer Nu downloaden!

Cel Structuur Lamp2 STL bestanden

Cel Structuur Lamp2 STL bestanden5 DownloadsSTL bestanden voor het uitprinten van de Cel Structuur Lamp2 op je 3D Printer. Deze cel structuurlamp bestaat uit uit 6 onderdelen. Deze onderdelen worden plat liggend op het printbed geprint. Er is daarnaast nog een diffuser om het licht van de Neo Pixels beter te verdelen. Nu downloaden!

NeoPixel Sketch & Library’s

NeoPixel Sketch & Library’s14 DownloadsNeoPixel Sketch voor de Arduino. Sketch om de NeoPixels te testen. Deze sketch laat de NeoPixels langzaam van kleur veranderen. Nu downloaden!