Download Tag: hang en sluit werk

Scharnier Robuust STL bestanden

Scharnier Robuust STL bestanden8 DownloadsSTL bestanden voor het uitprinten van dit scharnier op de 3D printer Nu downloaden!

Koffer Hoeken STL bestanden

Koffer Hoeken STL bestanden9 DownloadsDeze hoeken kunnen uitgeprint worden op de 3D printer. Er zijn 4 verschillende. Elke hoek heeft een omvang van 50x50x50mm. Nu downloaden!

Koffer Scharnieren STL bestanden

Koffer Scharnieren STL bestanden9 DownloadsDeze koffer scharnieren zijn handig voor iedereen die een koffer of kist met een deur wil maken. Deze 4 verschillende soorten scharnieren, bestaan ieder uit 2 onderdelen, die uitgeprint kunnen worden op de 3D printer. Nu downloaden!

Koffer handvatten STL bestanden

Koffer handvatten STL bestanden17 DownloadsDeze koffer handvatten zijn handig voor iedereen die een koffer of kist wil maken. Deze 2 verschillende handvatten, bestaan ieder uit 3 onderdelen, die uitgeprint kunnen worden op de 3D printer. Nu downloaden!

Koffer Sluitingen STL bestanden

Koffer Sluitingen STL bestanden10 DownloadsSTL bestanden voor het uitprinten van verschillende Koffersluitingen, op de 3D printer. Er zijn 4 verschillende soorten, waarvan de onderdelen onderling uitgewisseld kunnen worden.   Nu downloaden!

Handvat opbouw STL bestand

Handvat opbouw STL bestand10 DownloadsSTL Bestand voor het uitprinten van dit standaard opbouw handvat op de 3D printer. Nu downloaden!

Simpel Inbouw Slot STL bestanden

Simpel Inbouw Slot STL bestanden13 DownloadsSTL bestanden voor het printen van onderdelen voor het “Simpel Inbouw Slot”. Inbouw voor in panelen. Ideaal voor een ontwerp of project met kleine deurtjes. Nu downloaden!

Scharnieren STL bestanden

Scharnieren STL bestanden17 DownloadsSTL bestanden voor het uitprinten van de scharnieren die oa gebruikt zijn voor de draagbare FDM 3D Printer Nu downloaden!

Inbouw handvat STL bestanden

Inbouw handvat STL bestanden14 DownloadsSTL bestand voor het uitprinten van het Inbouw handvat oa gebruikt voor de Draagbare 3D FDM Printer Nu downloaden!