Download Tag: doos

Scharnier Robuust STL bestanden

Scharnier Robuust STL bestanden8 DownloadsSTL bestanden voor het uitprinten van dit scharnier op de 3D printer Nu downloaden!

Riemdoosje STL bestanden

Riemdoosje STL bestanden3 DownloadsSTL bestanden voor het uitprinten van het riemdoosje op de 3D printer. Nu downloaden!

Koffer Hoeken STL bestanden

Koffer Hoeken STL bestanden9 DownloadsDeze hoeken kunnen uitgeprint worden op de 3D printer. Er zijn 4 verschillende. Elke hoek heeft een omvang van 50x50x50mm. Nu downloaden!

Koffer Scharnieren STL bestanden

Koffer Scharnieren STL bestanden9 DownloadsDeze koffer scharnieren zijn handig voor iedereen die een koffer of kist met een deur wil maken. Deze 4 verschillende soorten scharnieren, bestaan ieder uit 2 onderdelen, die uitgeprint kunnen worden op de 3D printer. Nu downloaden!

Koffer Sluitingen STL bestanden

Koffer Sluitingen STL bestanden10 DownloadsSTL bestanden voor het uitprinten van verschillende Koffersluitingen, op de 3D printer. Er zijn 4 verschillende soorten, waarvan de onderdelen onderling uitgewisseld kunnen worden.   Nu downloaden!

Handvat opbouw STL bestand

Handvat opbouw STL bestand10 DownloadsSTL Bestand voor het uitprinten van dit standaard opbouw handvat op de 3D printer. Nu downloaden!

De Vergeten Doos STL bestanden

De Vergeten Doos STL bestanden6 DownloadsSTL bestand voor het uitprinten van “de Vergeten Doos” met je 3D Printer. De interne ruimte van deze doos is 107mm x 80mm en 48mm hoog. Nu downloaden!