Download Tag: Arduino

Spoel Winder Arduino Sketch

Spoel Winder Arduino Sketch7 DownloadsSketch voor de Arduino om de “Spoel Winder” te maken Nu downloaden!

Spoel Winder STL bestanden

Spoel Winder STL bestanden5 DownloadsSTL bestanden voor het uitprinten van onderdelen die nodig zijn om de “Spoel Winder” te bouwen. Nu downloaden!

Thermostaat Arduino Sketch

Thermostaat Arduino Sketch13 DownloadsSketch voor de Arduino om de “Hot End Thermostaat” te maken. Nu downloaden!

Hot End Thermostaat STL bestanden

Hot End Thermostaat STL bestanden7 DownloadsSTL bestanden voor het uitprinten van de behuizing van de “Hot End Thermostaat” Nu downloaden!

Nr 9 Lamp STL bestanden

Nr 9 Lamp STL bestanden2 DownloadsSTL bestanden voor het uitprinten van de “Nr 9 Lamp” op de 3D printer Nu downloaden!

Cel Structuur Lamp2 STL bestanden

Cel Structuur Lamp2 STL bestanden5 DownloadsSTL bestanden voor het uitprinten van de Cel Structuur Lamp2 op je 3D Printer. Deze cel structuurlamp bestaat uit uit 6 onderdelen. Deze onderdelen worden plat liggend op het printbed geprint. Er is daarnaast nog een diffuser om het licht van de Neo Pixels beter te verdelen. Nu downloaden!

NeoPixel Sketch & Library’s

NeoPixel Sketch & Library’s14 DownloadsNeoPixel Sketch voor de Arduino. Sketch om de NeoPixels te testen. Deze sketch laat de NeoPixels langzaam van kleur veranderen. Nu downloaden!

Cel Structuur Lamp STL bestanden

Cel Structuur Lamp STL bestanden6 DownloadsSTL bestanden voor het uitprinten van de Cel Structuur Lamp op je 3D printer. Nu downloaden!

RGB Projector Lamp Arduino Sketch

RGB Projector Lamp Arduino Sketch3 DownloadsSketch voor de Arduino om mee te beginnen als je voor de RGB Projector lamp. Nu downloaden!