Archieven: Downloads

Scharnier Robuust STL bestanden

Scharnier Robuust STL bestanden5 DownloadsSTL bestanden voor het uitprinten van dit scharnier op de 3D printer Nu downloaden!

Gir Luidsprekers STL bestanden

Gir Luidsprekers STL bestanden3 DownloadsSTL bestanden voor het uitprinten van de “Gir luidsprekers” op de 3D printer Nu downloaden!

Speaker Friends STL bestanden

Speaker Friends STL bestanden3 DownloadsSTL bestanden voor het uitprinten van de “Speaker Friends” op de 3D printer. Nu downloaden!

Anet A6 Z hoogte modificatie STL bestand

Anet A6 Z hoogte modificatie STL bestand2 DownloadsSTL bestand voor het uitprinten van de “Anet A6 Z hoogte modificatie” op de 3D printer. Nu downloaden!

Anet A6 Hot End modificatie

Anet A6 Hot End modificatie2 DownloadsSTL bestanden voor het uitprinten van de “Anet A6 Hot End modificatie” op de 3D printer Nu downloaden!

Anet A6 display behuizing STL bestanden

Anet A6 display behuizing STL bestanden3 DownloadsSTL bestanden voor het uitprinten van de “Anet A6 display behuizing” op de 3D printer. Nu downloaden!

De Blauwe lamp STL bestanden

De Blauwe lamp STL bestanden5 DownloadsSTL bestanden voor het uitprinten van “de Blauwe lamp” op de 3D printer. Let op! Voor de lampenkap en de diffuser, moet de zogenaamde “vase mode” of “spiral outer contour mode” gebruikt worden. Nu downloaden!