Download Category: organiseren

Wasrek beugel STL bestand

Wasrek beugel STL bestand1 DownloadSTL bestand voor het uitprinten van de “Wasrek beugel” op de 3D printer Nu downloaden!

Gereedschap houder Man STL bestanden

Gereedschap houder Man STL bestanden2 DownloadsSTL bestanden voor het uitprinten van de “Gereedschap houder Man” op de 3D printer Nu downloaden!

Riemdoosje STL bestanden

Riemdoosje STL bestanden1 DownloadSTL bestanden voor het uitprinten van het riemdoosje op de 3D printer. Nu downloaden!

Schuifmaat houder STL bestand

Schuifmaat houder STL bestand1 DownloadSTL bestand voor het uitprinten van de “Schuifmaat houder” op de 3D printer. Nu downloaden!

Meetklok houder STL bestand

Meetklok houder STL bestand1 DownloadSTL bestand voor het uitprinten van de MeetKlokHouder met de 3D printer Nu downloaden!

De Vergeten Doos STL bestanden

De Vergeten Doos STL bestanden3 DownloadsSTL bestand voor het uitprinten van “de Vergeten Doos” met je 3D Printer. De interne ruimte van deze doos is 107mm x 80mm en 48mm hoog. Nu downloaden!

Gereedschap rekje voor 3D Printers

Gereedschap rekje voor 3D Printers6 DownloadsSTL bestanden voor de 3D Printer om jouw eigen 3D Printer Gereedschap Organisator te maken! Nu downloaden!

Kabel Rek

Kabel Rek12 DownloadsSTL Bestanden voor de 3D Printer om jouw eigen Kabel Rek uit te printen Nu downloaden!

Kabel Houder

Kabel Houder7 DownloadsSTL bestanden voor het uitprinten van jouw Kabel Houders! Geen kabels meer in de knoop! Voortaan hebben al jouw kabels hun eigen plek en weet je ze te vinden wanneer nodig 🙂 Nu downloaden!