Download Category: kunst

Lotus lamp STL bestanden

Lotus lamp STL bestanden18 DownloadsSTL bestanden voor het uitprinten van de “Lotus lamp” op de 3D printer. Nu downloaden!

De gedraaide uitsnede lamp STL bestand

De gedraaide uitsnede lamp STL bestand7 DownloadsSTL bestand voor het uitprinten van de “De gedraaide uitsnede lamp” op de 3D printer. Deze vaas kan geprint worden dmv “Spiral Outer Contour” modus van Cura. Nu downloaden!

Golf lamp 2 STL bestand

Golf lamp 2 STL bestand6 DownloadsSTL bestand voor het uitprinten van de “Golf lamp 2” op de 3D printer. Het object in het STL bestand is solide. Daarom moet de “Spiral Outer Contour” modus van Cura gebruikt worden om te printen. Nu downloaden!

Golf lamp STL bestand

Golf lamp STL bestand11 DownloadsSTL bestand voor het uitprinten van de “Golf lamp” op de 3D printer. Nu downloaden!

Chakra onderzetters STL bestanden

Chakra onderzetters STL bestanden6 DownloadsSTL bestanden voor het utiprinten van de “Chakta onderzetters” op de 3D printer. Nu downloaden!

Parabool lamp STL bestand

Parabool lamp STL bestand6 DownloadsSTL bestand voor het uitprinten van de “Parabool lamp” op de 3D printer. Nu downloaden!

Plant Eating Man STL bestand

Plant Eating Man STL bestand6 DownloadsSTL bestand voor het uitprinten van de “Plant Eating Man” op de 3D printer Nu downloaden!

Test Vaas STL bestand

Test Vaas STL bestand9 DownloadsSTL bestand voor het uitprinten van de Test Vaas in de Spiral Outer Contour Modus van Cura Nu downloaden!

Penseel Streep Lamp STL bestand

Penseel Streep Lamp STL bestand4 DownloadsSTL bestand voor het uitprinten van de “Penseel Streep Lamp” op de 3D printer. Let op! Gebruik de “Spiral Outer Contour” modus om deze lampenkap (vaas) uit te printen. Nu downloaden!

Openvouwend blad Lamp STL bestand

Openvouwend blad Lamp STL bestand5 DownloadsSTL bestand voor het uitprinten van  de “Openvouwend blad Lamp”. Gebruik de “Spiral Outer Contour” modus van Cura om deze vaas te printen. Nu downloaden!