Inspiratie

Inspiratie is eigenlijk best magisch. Een soort van energie die je pakt. Een kracht die aanzet tot het bedenken van een nieuw idee.

Als de Inspiratie groot genoeg is zal het je de kracht en energie geven jouw idee tot werkelijkheid te brengen.

Het zal je aansporen nieuwe dingen te gaan bestuderen. Het zal je dan plezier laten beleven om nieuwe dingen te leren. Het zal je tot grote vreugde brengen dat je zoveel nieuwe dingen ontdekt hebt.

Uit deze ontdekkingsreis zullen vervolgens nieuwe ideeën, concepten en designs komen. Die je dan natuurlijk ook gaat maken.

Als anderen jouw designs aanschouwen zal de inspiratie energie die daarin besloten ligt ook hen kunnen inspireren. Daarop zal het bovengenoemde wederom plaatsvinden bij een ander persoon. Dat is dan best magisch toch?

De inspiratie die ik heb gekregen van de ontwerpen en designs van anderen wil ik graag via deze website doorgeven. Het plezier dat ik ervaar door mijn inspiratie te volgen wil ik graag aan anderen doorgeven. Als je iets voor de eerste keer gaat doen lijkt het heel moeilijk. Dat komt onder anderen doordat je nog weinig weet over een bepaald onderwerp. Voor de meeste mensen is het dan ook erg inspirerend om te kijken naar anderen die al enige tijd met dat bepaalde onderwerp bezig zijn. Dan zie je dat de meeste dingen eigenlijk helemaal niet moeilijk zijn. Soms moet je het denken uitzetten en gewoon doen. Ga eerst ergens mee spelen zodat je er plezier mee hebt. Dan zul je zien dat het veel makkelijker is om nieuwe dingen te leren. Waar weer nieuwe ideeën en Designs uit voorkomen.

Eigenlijk kun je alles leren en maken zolang je maar geinspireerd bent!

Share via
Copy link
Powered by Social Snap